МЕРЗОСТ НА ЗАПУСТЕНИЕТО Терасата към тризонета на Пламен георгиев, която

...
 МЕРЗОСТ НА ЗАПУСТЕНИЕТО Терасата към тризонета на Пламен георгиев, която
Коментари Харесай

Терасата с каручката на Пламен Г запустя

 

МЕРЗОСТ НА ЗАПУСТЕНИЕТО
Терасата към тризонета на Пламен георгиев, която не е негова, била изцяло изоставена, оповестиха изпаднали дронове, накълвани от хищни птици. 
От една страна, някогашният прокурор стана посланик във Валенсия, беше доста ангажиран и все по чужбините. 
От друга страна, хаосът с документите по този парцел бил толкоз великански, че работил обезсърчително на всеки, който приближи терасата по една или друга причина. 
Според трите разнообразни нотариални акта на парцела терасата има три разнообразни ипостаса, като не може да се каже сигурно дали въобще има притежател или е свръхестествена територия с барбекю и каручка.
Терасата на някогашният началник на КПКОНПИ към този момент сътвори безчет проблеми освен на притежателя си, само че и на всички, които се пробваха да вкарат някакъв ред в хаоса на този парцел. 
Десетки служители, архитекти и фолклористи подадоха оставки поради неспособността си да се оправят с урегулирането на тази тераса с барбекю и каручка, коствала толкоз кариери. 
След толкоз злоключения хората се уверили, че на тая тераса има някакъв злобен дух или полтъргайст от 90-е години, или магия от гадателка на Тянков ТВ, или нечиста мощ, във всеки случай терасата запустяла и по нея дребни фиданки на тополи. 
С две думи: 
- терасата, която в предишното била огласяна от толкоз радостни и кахърни песни; 
- терасата, която в миналото ухаела прелестно на боговете и обществото с печеното месо на барбекюто си; 
терасата, която радвала очите на извисените със своята каручка и фолклорно-битов кът;
- терасата, която била венец на житейските старания на един почтен човек;
- терасата, която била площадка и преходното звено сред тризонета и Вечността…
Терасата с толкоз доста качества заради превратностите на времето се трансформирала от свято място в низост на запустението. 
***
Поради всичко това рационалните хора почнали да странят от Терасата на запустението - и притежателят Георгиев, и комшиите му, и строителният надзор, и крадците, и даже дроновете заобикаляли това злокобно място. 
В барбекюто на Пацо ди Терасо се заселила кукумявка и всяка нощ стряскала покрайнината със злокобните си викове, които нощният сън преобръщал в слухови халюцинации със задгробни предзнаменования. 
В изоставената каручка пък свил гнездо избягал дрон с изкуствен интелект, който се почувствал независимо разрастващо се създание и решил в това насаме място да чете правна литература и да се готви за бъдещата си задача на първия прокурор, зародил от изкуствен интелект. 
Другата фантазия на дрона била да стане посланик. 
***
Реминисценция от 2019: 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР